Kaninungar

mars 24, 2011

Kaninungar i ugn

För att kaninungarna ska bli färdiga måste de först bakas i ugn.

Gör först degen och låt jäsa. Rulla sedan små ungar av den knådade degen. Lägg de rullade degbollarna på en plåt. Ställ in plåten i ugnen. Grädda i 200 grader. Kontrollera då och då att ungarna inte bränns vid. När ytan har fått en gyllenbrun färg är kaninerna färdiggräddade.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: